Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

18/06/2019 12u15 tot 13u45 : LunchXposee over Biodioversiteit en Milieubewustzijn bij bedrijven
20/06/2019 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij GVI & VIBOL
19/09/2019 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Schildersbedrijf PATTYN
LVD UITGEROEPEN TOT VAANDELDRAGER VAN WEST-VLAAMS ONDERNEMERSCHAP

LVD UITGEROEPEN TOT VAANDELDRAGER VAN WEST-VLAAMS ONDERNEMERSCHAP

Mededelingen / Gemaakt op maandag 13 mei 2019

Voor het tweede jaar op rij werd LVD Company nv -technologisch leider op het gebied van plaatbewerkingsmachines- door Deloitte uitgeroepen tot ‘best managed company’. Dit werd aangekondigd tijdens het Belgium’s best managed companies-symposium van Deloitte. LVD is de enige West-Vlaamse firma die op het podium mocht.  “We zijn uiteraard fier op deze erkenning, het toont waar we voor staan en maakt LVD bekend bij een breder publiek,” vertelt Matthew Fowles, marketing manager van de LVD Group. LVD werd in 1952 opgericht in Gullegem door Jacques Lefebvre, Marc Vanneste en Robert Dewulf. Het bedrijf ontwikkelt en produceert wereldwijd innovatieve machines voor de precisieplaatbewerking die de productiviteit verhogen en de procesflow optimaliseren door een intelligente integratie van Industry 4.0 ready software, laser- en robottechnologie. Door sterk leiderschap breidt LVD verder uit en heeft naast productievestigingen in België, de VS, Slovakije en China een wereldwijd distributienetwerk van eigen filialen, agenten en joint-ventures.

LEES MEER
LUNCHXPOSEE : Hoe kan uw bedrijf zonder al te veel inspanningen een bijdrage leveren aan biodiversiteit op de industriezone?

LUNCHXPOSEE : Hoe kan uw bedrijf zonder al te veel inspanningen een bijdrage leveren aan biodiversiteit op de industriezone?

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 2 mei 2019

Op dinsdagmiddag 18 juni bent u welkom op een LunchXposee over Biodiversiteit en Milieubewustzijn bij bedrijven. We focussen hierbij op een eenvoudige aanpak. U leert hoe uw bedrijf, zonder al te veel investering in tijd en geld, haar bijdrage kan leveren aan biodiversiteit op de industriezone. Deze LunchXposee gaat door in het populierenbos van het bedrijf VANHALST 2 give & enjoy op Industriezone Gullegem-Moorsele. U bent er welkom om 12u15. We laten Frank Vanhalst, als ondernemer, aan het woord over de inspanningen die zij als bedrijf doen. Louis De Jaeger, eco-entrepreneur en specialist in landschapsdesign, geeft toelichting over zijn visie op groen voor bedrijven (bedrijfgroen dat tegen een stootje kan) en tot slot zal Helene De Rore van POM West-Vlaanderen kort het Charter Duurzaam ondernemen toelichten. We ronden de sessie af om 13u45. Het is de bedoeling dat na deze algemene infosessie iedereen op een persoonlijke manier meer info kan inwinnen bij de spreker van zijn/haar interesse.

LEES MEER
NOON@GUMO donderdag 16 mei bij ECOLINE

NOON@GUMO donderdag 16 mei bij ECOLINE

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 2 mei 2019

Deze keer zijn alle werknemers en werkgevers van de zone welkom bij ECOLINE! De Gullegemse foodtruck RemorK! serveert Bagel Burgers : dit zijn knapperige Bagels waarvan het deeg reeds op smaak gebracht werd met look en kruiden alvorens af te bakken, Hier plaatsen we een burger op van hoeveslager Willem, waar de eigen dieren gekweekt worden met eigen geteelde voeding , korter kan de keten niet meer worden. Afgewerkt met huisgemaakte sausjes , groentjes en al dan niet een schijfje kaas is dit er eentje om vingers en duimen van af te likken. 
In vegetarische versie vervangen we het hoevevlees door gegrilde Berloumi kaas en Portobello Champignons. Kostprijs is 8 EUR per persoon. Inschrijvingen gebeuren per bedrijf via mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be - gelieve door te geven hoeveel personen van uw bedrijf deelnemen + de naam van de verantwoordelijke die de bonnetjes komt ophalen die middag zelf.

LEES MEER
Infosessie over Social Media op Industriezone BLeie

Infosessie over Social Media op Industriezone BLeie

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 2 mei 2019

Graag nodigen wij u op dinsdagmiddag 14 mei - 12u tot 14u - uit voor een infosessie rond sociale media. Hierbij zal het bureau “I Like Media” voor u alle tips and tricks op een rijtje zetten. U mag alvast een antwoord verwachten op de volgende vragen: Moet ik (nog) op Facebook met mijn bedrijf, of zit iedereen nu op Instagram? Gebruik ik Whatsapp of Messenger? Linkedin is in opmars, en wat met Twitter?

LEES MEER
Benchmarking HR-managers Industriezone Gullegem-Moorsele

Benchmarking HR-managers Industriezone Gullegem-Moorsele

Activiteiten / Gemaakt op maandag 4 maart 2019

Op donderdag 21 maart ontmoeten de HR-managers van de industriezone elkaar. Er wordt van ideeën gewisseld over bepaalde onderwerpen.
Hoe reageert u als een werknemer van de buren bij u komt solliciteren? Wat zijn de voor- en nadelen van flexibele werkuren? Is het mogelijk om een netwerk van HR-managers te creëren op het bedrijvenpark zodat proactief kan gewerkt worden bij eventuele stakingen? Wat zijn de voor- en nadelen van thuis werken?

LEES MEER
LunchXposee over CYBERSECURITY

LunchXposee over CYBERSECURITY

Voorstelling / Gemaakt op maandag 21 januari 2019

Fraudeurs worden alsmaar creatiever, professioneler en ze belagen steeds vaker bedrijven. Zowel eenmanszaken als kleine en grote ondernemingen. Dagelijks zijn er financiële slachtoffers van phishing, malware, factuurfraude, social engineering, enz. Benieuwd om te begrijpen hoe dit werkt zonder enige ICT-kennis nodig te hebben? Bij deze LunchXposee krijgt u aan de hand van praktische voorbeelden een inzicht in hoe kan worden ingebroken in uw IT-systemen maar dan zonder 1 woord technisch jargon te gebruiken. Bert Bleukx heeft 10 jaar praktijkervaring in de stijd tegen cybercriminelen en doorspekt zijn presentatie met tips en valkuilen uit de praktijk.

LEES MEER