Eurofiber
G&V
KBC

Om de veiligheid op het bedrijvenpark te verhogen neemt de bedrijventerreinvereniging een aantal initiatieven.
Een eerste initiatief is de opstart van CONSORTIUMBEWAKING op het bedrijvenpark.
Daarbij bundelen de bedrijven in de zone de krachten om samen de veiligheid te verhogen door beroep te doen op de diensten van externe bewakingsfirma SECURITAS.


Aan de hand van preventieve controlerondes ontstaat een ontradend effect.
• De aangestelde bewakingsfirma controleert preventief de buitenzijde van het bedrijf, zij doen daarbij de volledige ronde op uw terrein.
• Bij een alarm voeren de agenten, indien u dat wenst, naast een externe controle, interne controlerondes uit. Is het een loos alarm? Dan resetten de mobiele bewakingsagenten het alarmsysteem. Bij reëel alarm verwittigen de beveiligingsagenten de ordediensten en brengen u op de hoogte.

Meer info en inschrijven voor deze groepsaankoop kan via deze link : https://www.gumo.be/groepsaankopen#.XQe2Q_kzYck

 

AGENDA

16/11/2020 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u)
17/11/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
29/03/2021 08:00 tot 12:00 Bijscholing opleiding EHBO (4u)

Consortiumbewaking

Recent nieuws

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 11 september 2020

Vanuit de visie dat wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn, besloot G&V Energy Group, SPONSOR VAN GUMO,  zijn klassieke petrol shops te differentiëren tot aangename, trendy locaties waar klanten met plezier stoppen voor een gezonde break, leuke lunchafspraak of meeting point met zakenrelaties onderweg.
De huidige 26 shops (allen gelegen bij een tankstation van de groep), waarvan 1 gevestigd op Industriezone Waregem Zuid, zullen in de toekomst omgetoverd worden tot een plaats waar mensen niet alleen halt houden om te tanken maar evengoed om een gevarieerd ontbijt, lichte lunch of gezond tussendoortje te nemen.

LEES MEER
Pedro Pattyn nieuwe voorzitter van Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Pedro Pattyn nieuwe voorzitter van Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Voorstelling / Gemaakt op maandag 7 september 2020

Na enkele maanden uitstel door corona vond deze week de Algemene Vergadering van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen plaats, waarbij onder andere wordt teruggeblikt op het jaar 2019.  Een belangrijk agendapunt was de  verkiezing van de nieuwe voorzitter. Er werd afscheid genomen van huidig voorzitter Eric Vandewiele, en de nieuwe voorzitter Pedro Pattyn werd verwelkomd. Pedro Pattyn, zaakvoerder en eigenaar van PATTYN Albert & Cie NV, gevestigd op Industriezone Gullegem-Moorsele, aannemer van schilderwerken met ca. 30 werknemers, actief in de residentiële, commerciële en industriële sector in België, Nederland en Noord-Frankrijk, neemt nu de fakkel van Eric over!

LEES MEER