Eurofiber
G&V
KBC

AGENDA

07/09/2020 Basisopleiding bedrijfseerstehulp (16u)
08/09/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
16/11/2020 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u)
17/11/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
TERUG NAAR OVERZICHT
Vernieuwing wegdek en riolering op E403 tussen Moorsele en Wevelgem

Vernieuwing wegdek en riolering op E403 tussen Moorsele en Wevelgem

Mededelingen / Gemaakt op maandag 6 november 2017

Meer informatie over de werken is terug te vinden via onderstaande link:
https://wegenenverkeer.be/werken/vernieuwing-wegdek-en-riolering-op-e403-tussen-moorsele-en-wevelgem

Wat & hinder?
De werfzone begint net voor de tunnel van Wevelgem en eindigt aan de verkeerswisselaar E403/A19 in Moorsele.

Plaatsing signalisatie
Vanaf maandag 20 november tot en met woensdagochtend 22 november plaatst de aannemer alle nodige signalisatie (new jerseys, borden, belijning,…). Deze werken worden uitgevoerd met een mobiele werf. Tijdens deze signalisatiewerken moet het verkeer in de rijrichting Doornik overdag over twee versmalde rijstroken. ‘s Nachts moet dit verkeer over 1 rijstrook.

Eigenlijke werken
Vanaf woensdag 22 november (na de ochtendspits) starten de eigenlijke werken. De volgende ingrepen worden dan uitgevoerd:

Op de E403 wordt de riolering voor het oppervlaktewater op de autosnelweg volledig vernieuwd vanaf de tunnel in Wevelgem tot aan het verkeerscomplex Moorsele.
Daarnaast wordt de rijweg volledig opgebroken tot en met de fundering en dit vanaf de tunnel in Wevelgem tot aan het verkeerscomplex Moorsele.
Aangezien 1 tunnelkoker verkeersvrij zal zijn tijdens de werken wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de nodige herstellingswerken uit te voeren in de tunnelkoker.
Vanaf woensdag 22 november wordt het verkeer op de E403 in de rijrichting Brugge met behulp van doorsteken op de rijrichting Doornik gebracht. Alle verkeer moet vanaf dan in beide richtingen over twee versmalde rijstroken. De oprit nr. 5 Wevelgem richting Brugge is afgesloten. Het verkeer richting Brugge moet omrijden via de N8 en vervolgens de oprit Bissegem naar de R8 nemen om dan via de A19 richting E403 te rijden. Ook de afrit A19 Kortrijk ter hoogte van de verkeerswisselaar E403/A19 in Moorsele is afgesloten op de E403 voor wie van Doornik komt. Wie vanuit Doornik naar Kortrijk wil moet de drie lussen nemen op de verkeerswisselaar.

Gerelateerd nieuws

Bewoner op Industriezone Gullegem-Moorsele? Vraag afwezigheidstoezicht aan indien u er niet bent!

Bewoner op Industriezone Gullegem-Moorsele? Vraag afwezigheidstoezicht aan indien u er niet bent!

Mededelingen / Gemaakt op woensdag 17 juni 2020

Bedrijven kunnen geen vakantietoezicht aanvragen bij PZ Grensleie. Sowieso vragen wij als zonemanagement aan de politie om extra rondes te maken door de zone. Woont u op de industriezone of op de rand van de industriezone? Vraag dan zeker vakantietoezicht aan als u er niet bent! Zo zorgt u mede voor meer blauw op straat tijdens de verlofperiode. Indien men voor een kortere of langere periode afwezig is (vakantie, ziekenhuisopname, enz.) kan men gratis toezicht voor een woning of ander pand aanvragen. Op onregelmatige tijdstippen komt er dan een politieambtenaar een kijkje nemen rond de woning of het pand.

LEES MEER
Delta Light koopt zijn Duits Oostenrijkse distributeur in

Delta Light koopt zijn Duits Oostenrijkse distributeur in

Mededelingen / Gemaakt op maandag 10 februari 2020

Het Belgische hoofdkantoor van Delta Light, gevestigd om GUMO, heeft zijn distributeur in Duitsland en Oostenrijk overgenomen. Volgens Jan en Peter Ameloot, managing directors, wordt er verder samengewerkt met het lokale team, maar de juridische verankering ligt nu anders. Het management van Delta Light noemt het een ambitieuze stap én een strategische zet.

LEES MEER