Eurofiber
G&V
KBC

AGENDA

16/11/2020 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u)
17/11/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
29/03/2021 08:00 tot 12:00 Bijscholing opleiding EHBO (4u)
TERUG NAAR OVERZICHT
Pedro Pattyn nieuwe voorzitter van Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Pedro Pattyn nieuwe voorzitter van Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Voorstelling / Gemaakt op maandag 7 september 2020

Na enkele maanden uitstel werd het jaarverslag van 2019 voorgesteld, met mooie financiële resultaten en een constante ledengroei. Een terugblik op een goed jaar, vlak voor corona dus. Een  belangrijk moment was de voorzittersverkiezing, waarbij een opvolger is gezocht voor huidig voorzitter Eric Vandewiele.

Binnen de Confederatie Bouw is Pedro geen onbekende. Als voorzitter van de vereniging van schilders Vlaanderen en van de West-Vlaamse schilders en als lid van ons directiecomité heeft hij reeds heel wat bestuurservaring opgebouwd. Tevens is hij lid van de nationale  raad van de Confederatie Bouw en het bestuursorgaan van de Vlaamse Confederatie Bouw. De nieuwe voorzitter heeft bij zijn aanstelling Eric Vandewiele bedankt voor zijn voorbije voorzitterschap, voor zijn goede werk en tomeloze inzet gedurende de voorbije jaren en voor de fijne samenwerking en alle kansen.

Pedro  wenst samen met iedereen - bestuurders en medewerkers - de toekomst van de Confederatie in West-Vlaanderen verder uit te bouwen in het voordeel van haar leden. In het bijzonder wenst hij zich te focussen op het behartigen van de belangen van de West-Vlaamse aannemers. Hij hecht hierbij veel waarde aan een open debatcultuur binnen de beroepsvereniging.

Een grote welkom aan onze nieuwe voorzitter Pedro Pattyn. We  kijken uit naar productieve jaren samen.

Artikel en foto van op de website CONFEDERATIE BOUW WEST-VLAANDEREN. 

Gerelateerd nieuws

Veilig werken tijdens COVID-19: nieuwe Agoria-tool toont aan hoe ‘coronaproof’ uw bedrijf is

Veilig werken tijdens COVID-19: nieuwe Agoria-tool toont aan hoe ‘coronaproof’ uw bedrijf is

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 24 september 2020

Past uw onderneming nog steeds de juiste afstands- en hygiënemaatregelen toe? Overlegt u met de interne overlegorganen? Krijgen ook bezoekers en aannemers voldoende informatie? Agoria’s nieuwe CIRS-tool (Covid Industry Risk Scan) biedt u een handige houvast om uw bedrijf en alle mensen die er komen maximaal te beschermen tegen de risico's van het coronavirus. Al meer dan 170 bedrijven vulden de scan in. Doe HIER de test voor uw bedrijf!

LEES MEER
G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 11 september 2020

Vanuit de visie dat wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn, besloot G&V Energy Group, SPONSOR VAN GUMO,  zijn klassieke petrol shops te differentiëren tot aangename, trendy locaties waar klanten met plezier stoppen voor een gezonde break, leuke lunchafspraak of meeting point met zakenrelaties onderweg.
De huidige 26 shops (allen gelegen bij een tankstation van de groep), waarvan 1 gevestigd op Industriezone Waregem Zuid, zullen in de toekomst omgetoverd worden tot een plaats waar mensen niet alleen halt houden om te tanken maar evengoed om een gevarieerd ontbijt, lichte lunch of gezond tussendoortje te nemen.

LEES MEER