Eurofiber
G&V
KBC

AGENDA

07/09/2020 Basisopleiding bedrijfseerstehulp (16u)
08/09/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
16/11/2020 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u)
17/11/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
TERUG NAAR OVERZICHT
LVD tekent nieuw samenwerkingsakkoord met Italiaanse partner

LVD tekent nieuw samenwerkingsakkoord met Italiaanse partner

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 28 september 2017

De twee bedrijven werken al meer dan tien jaar samen en zullen hun knowhow bundelen om laad- en ontlaadsystemen alsook modulaire robotsystemen succesvol te integreren met de lasersnijmachines, ponsmachines en afkantpersen van LVD. De overeenkomst wordt uitgevoerd door LVD Benelux nv, LVD’s dochteronderneming die instaat voor de verkoop en technische ondersteuning in België, Nederland en Luxemburg.

De LVD Group met hoofdzetel in Gullegem (LVD staat voor de drie stichtende families Lefèbvre, Dewulf en Vanneste) is een toonaangevend producent van plaatbewerkingsmachines, lasersnijsystemen, ponsmachines, afkantpersen, scharen en automatiseringssystemen, geïntegreerd met en ondersteund door de CADMAN® software. De producten en technologie van LVD voldoen aan Industrie 4.0 en maken intelligent produceren mogelijk. Recent opende LVD in Gullegem een proeflabo onder de naam Xperience Center. De leiding van de LVD Group rust in handen van Carl Dewulf, zoon van Robert Dewulf.

Een artikel van Karel Cambien

Gerelateerd nieuws

Bewoner op Industriezone Gullegem-Moorsele? Vraag afwezigheidstoezicht aan indien u er niet bent!

Bewoner op Industriezone Gullegem-Moorsele? Vraag afwezigheidstoezicht aan indien u er niet bent!

Mededelingen / Gemaakt op woensdag 17 juni 2020

Bedrijven kunnen geen vakantietoezicht aanvragen bij PZ Grensleie. Sowieso vragen wij als zonemanagement aan de politie om extra rondes te maken door de zone. Woont u op de industriezone of op de rand van de industriezone? Vraag dan zeker vakantietoezicht aan als u er niet bent! Zo zorgt u mede voor meer blauw op straat tijdens de verlofperiode. Indien men voor een kortere of langere periode afwezig is (vakantie, ziekenhuisopname, enz.) kan men gratis toezicht voor een woning of ander pand aanvragen. Op onregelmatige tijdstippen komt er dan een politieambtenaar een kijkje nemen rond de woning of het pand.

LEES MEER
Delta Light koopt zijn Duits Oostenrijkse distributeur in

Delta Light koopt zijn Duits Oostenrijkse distributeur in

Mededelingen / Gemaakt op maandag 10 februari 2020

Het Belgische hoofdkantoor van Delta Light, gevestigd om GUMO, heeft zijn distributeur in Duitsland en Oostenrijk overgenomen. Volgens Jan en Peter Ameloot, managing directors, wordt er verder samengewerkt met het lokale team, maar de juridische verankering ligt nu anders. Het management van Delta Light noemt het een ambitieuze stap én een strategische zet.

LEES MEER