Eurofiber
G&V
KBC

AGENDA

07/09/2020 Basisopleiding bedrijfseerstehulp (16u)
08/09/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
16/11/2020 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u)
17/11/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
TERUG NAAR OVERZICHT
HANSSENS CATERING OPENT SPECTACULAIRE GREENFIELD IN GULLEGEM

HANSSENS CATERING OPENT SPECTACULAIRE GREENFIELD IN GULLEGEM

Voorstelling / Gemaakt op maandag 9 september 2019

Hanssens Catering geeft werk aan alles bijeen ruim honderd mensen (45 werknemers, 65 chauffeurs) en is goed voor een omzet van 13 miljoen euro. Het bedrijf is gespecialiseerd in het beleveren van warme maaltijden aan scholen. Als bijkomende activiteit worden ook gerechten bezorgd in rusthuizen, speelpleinen of aan jeugdkampen. Maar de belangrijkste klanten zijn scholen die ter plaatse worden beleverd. In die sector moet de KMO de strijd aangaan met gevestigde namen en multinationals ook, genre Sodexo.

De investering is noodzakelijk om de concurrentie te trotseren, maar ook om te voldoen aan de nieuwste normen die scholen opleggen, heet het bij Hanssens. Dagelijks worden er op de nieuwe site 45.000 maaltijden kant-en-klaar gemaakt. Het kapitaal (18 miljoen euro) werd bijeengebracht via de banken en via eigen middelen, en dat op fifty-fifty basis. Naast de greenfield in Gullegem (de historische thuisbasis), heeft Hanssens Catering ook nog een filiaal in de Brusselse periferie en één in Oost-Vlaanderen (Oosterzele).

Een artikel uit www.madeinwest-vlaanderen.be

Gerelateerd nieuws

Lokaal aanbod mondmaskers, ontsmettingsgel, gelaatsschermen, stickers, matten

Lokaal aanbod mondmaskers, ontsmettingsgel, gelaatsschermen, stickers, matten

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 15 mei 2020

Hierbij een laatste update van de lokale leveranciers van mondmaskers, handgel, zeep, ontsmettingszuilen, matten met verwittiging, stickers, borden en gelaatschermen :

LEES MEER
Verslag Algemene Vergadering GUMO

Verslag Algemene Vergadering GUMO

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 6 februari 2020

Op woensdagavond 5 februari vond de Algemene Vergadering en tevens nieuwjaarsreceptie van de zone plaats. De vereniging telt intussen 50 leden en alle 50 werden ze uitgenodigd bij het bedrijf Dercor. Er werd een overzicht gepresenteerd van het jaar 2019, een visie op het jaar 2020 en Robbe Deflo van de gemeente Wevelgem kwam toelichting geven over de revitaliseringswerken en de stand van zaken ivm de vrachtwagenparking. We danken Dercor voor hun gastvrijheid. Er werden heel lekkere wijnen geproefd die ook verkrijgbaar zijn via Dercor. 

U kan de presentatie herbekijken via deze link : https://www.slideshare.net/secret/8UKABUvfKcS01b

LEES MEER