Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

20/02/2019 Algemene Vergadering/Nieuwjaarsreceptie
12/03/2019 12:00 tot 14:00 LunchXposee over CYBERSECURITY
19/03/2019 8u tot 16u : Opleiding Eerste Interventieploeg bij brand
16/05/2019 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO
20/06/2019 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO
19/09/2019 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO
TERUG NAAR OVERZICHT
Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Mededelingen / Gemaakt op maandag 19 maart 2018

AQForm Lighting Solutions is een succesvol en gerenommeerd bedrijf op de Poolse markt met ook een sterke marktpositie in de rest van Oost-Europa. Het bedrijf staat  bekend omwille van zijn modern maar functioneel productassortiment. Bovendien hecht AQForm bijzonder veel waarde aan een betrouwbaar servicebeleid en betaalbare producten. Het bedrijf produceert vandaag hedendaagse Led-armaturen, algemene architecturale verlichting en accentverlichting. AQForm werkt samen met Poolse designers wat al resulteerde in tal van internationale prijzen.

Delta Light heeft de ambitie om beide merken verder te laten groeien, als twee afzonderlijke businessunits, elk met hun eigen identiteit. Het uiteindelijke doel is om een innoverende verlichtingsgroep te creëren die bestaat uit sterke, individuele en onafhankelijke merken. Zo wil de familie Ameloot de positie op de internationale markt nog verder versterken. Jan Ameloot, CEO van Delta Light NV: “AQForm past perfect  binnen onze strategisch plannen en was een te mooie kans om te laten liggen: een financieel gezond en gerenommeerd bedrijf in Polen en omringende landen, net als Delta Light een familiebedrijf met een passie voor service, technologie en verlichting en finaal ook een bedrijf met internationale ambitie.”

Delta Light werd in 1989 opgericht door Paul Ameloot en wordt nu in de tweede generatie geleid door zijn zonen. 

Een artikel van Karel Cambien

Gerelateerd nieuws

Lafosse doet groeispurt met dank aan Vermandere

Lafosse doet groeispurt met dank aan Vermandere

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 17 januari 2019

Lafosse heeft de activiteiten van de firma Vermandere, gevestigd om Industriezone Gullegem-Moorsele,  overgenomen. Beide bedrijven zijn actief als toeleveranciers voor de horeca en grootkeukens. Lafosse als ontwerper en installateur van professionele keukens, Vermandere als fabrikant van maatwerk dampkappen en inox meubilair. Beide familiale bedrijven werken al sedert het prille begin van Lafosse nv, intussen 40 jaar geleden, intens samen en zullen nu samensmelten.

LEES MEER
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 26 november

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 26 november

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 26 oktober 2018

Tussen maandag 26 november en vrijdag 7 december kan u uw KGA (lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers ...) aan een voordelige prijs laten ophalen. Deze ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. Wenst u ook deel te nemen? Vul uiterlijk 20 november het ophaalformulier in. Meer info en tarieven : http://www.pomwvl.be/kga

LEES MEER