Eurofiber
G&V
KBC

AGENDA

16/11/2020 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u)
17/11/2020 12:00 tot 14:00 Reanimatie en gebruik van een AED toestel
29/03/2021 08:00 tot 12:00 Bijscholing opleiding EHBO (4u)
TERUG NAAR OVERZICHT
Delta Light koopt zijn Duits Oostenrijkse distributeur in

Delta Light koopt zijn Duits Oostenrijkse distributeur in

Mededelingen / Gemaakt op maandag 10 februari 2020

Delta Light werd in 1989 in België opgericht door Paul Ameloot, en al snel volgden de eerste vestigingen over de grens. Vandaag wordt de multinational geleid door zonen Jan en Peter Ameloot. Sinds 1994 was het familiebedrijf in Duitsland actief via de lokale distributeur Delta Line + Light. Deze vestiging – net zoals de meeste kantoren van Delta Light wereldwijd – komt nu ook officieel in handen van het hoofdkantoor in België.

Volgens Jan Ameloot, managing director bij Delta Light is Duitsland al altijd een belangrijke markt geweest voor de groei en het imago van Delta Light. “Zo heeft onze distributeur de afgelopen 26 jaar een sterke marktpositie uitgebouwd in Duitsland en Oostenrijk”, zegt Jan Ameloot. “Net zoals voor de meeste van onze dochterondernemingen wereldwijd, hebben we nu besloten om de Duitse activiteiten te consolideren binnen de structuur van ons hoofdkantoor. Daardoor zullen we ons lokale netwerk nog beter kunnen bedienen.”

Ambities in functie van de markt

Delta Light is vandaag uitgegroeid tot een wereldspeler met een omzet van 93 miljoen euro. “Dankzij ons wijdverspreide netwerk, onze toegewijde teams en onze vestigingen aangestuurd vanuit het hoofdkantoor, kunnen we elk type project aan, om het even waar ter wereld”, aldus Jan Ameloot. “Via deze gestructureerde aanpak kunnen we nog klantgerichter werken, nog beter onze passie en creativiteit op lokaal niveau implementeren en nog beter onze strategie en ambitie afstemmen in functie van de markt. In dat opzicht is de overname van het Duitse team een logisch vervolg in onze evolutie.”

Tal van prestigieuze projecten en samenwerkingen over de hele wereld bewijzen vandaag mee het succes van Delta Light. “Enerzijds heb je onze toewijding en betrokkenheid, anderzijds ons breed assortiment van architecturale verlichtingsoplossingen, zowel standaard als op maat gemaakt”, vindt Ameloot nog. “Daarmee kunnen we wereldwijd aan de slag, op kleine en grote schaal, van kantoren en retail over openbare ruimtes en particuliere woningen tot de horecasector.”

Een artikel uit Made in West-Vlaanderen door Karel Cambien

Gerelateerd nieuws

Bewoner op Industriezone Gullegem-Moorsele? Vraag afwezigheidstoezicht aan indien u er niet bent!

Bewoner op Industriezone Gullegem-Moorsele? Vraag afwezigheidstoezicht aan indien u er niet bent!

Mededelingen / Gemaakt op zondag 3 mei 2020

Bedrijven kunnen geen vakantietoezicht aanvragen bij PZ Grensleie. Sowieso vragen wij als zonemanagement aan de politie om extra rondes te maken door de zone. Woont u op de industriezone of op de rand van de industriezone? Vraag dan zeker vakantietoezicht aan als u er niet bent! Zo zorgt u mede voor meer blauw op straat tijdens de verlofperiode. Indien men voor een kortere of langere periode afwezig is (vakantie, ziekenhuisopname, enz.) kan men gratis toezicht voor een woning of ander pand aanvragen. Op onregelmatige tijdstippen komt er dan een politieambtenaar een kijkje nemen rond de woning of het pand.

LEES MEER
Steun Victor

Steun Victor

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 6 februari 2020

BABY VICTOR UIT WEVELGEM HEEFT DE GENETISCHE AANDOENING SMA 1, dezelfde aandoening als Pia die enkele maanden geleden gered werd via een heuse SMS-campagne.

Er is een geneesmiddel dat Victor kan genezen maar dat kost 1,9 miljoen. Daarom heeft het bedrijf Cleanline van onze zone een actie opgezet waarbij je handzeep kan kopen. De opbrengst gaat integraal naar de medicatie voor Victor. Meer info via www.victorkracht.com

LEES MEER