Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

06/11/2018 12u00 tot 14u00 Opleiding reanimatie en gebruik van een AED-toestel
08/11/2018 12u15 tot 13u45 Benchmarkingsessie over kantoormaterialen
TERUG NAAR OVERZICHT
Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Mededelingen / Gemaakt op maandag 19 maart 2018

AQForm Lighting Solutions is een succesvol en gerenommeerd bedrijf op de Poolse markt met ook een sterke marktpositie in de rest van Oost-Europa. Het bedrijf staat  bekend omwille van zijn modern maar functioneel productassortiment. Bovendien hecht AQForm bijzonder veel waarde aan een betrouwbaar servicebeleid en betaalbare producten. Het bedrijf produceert vandaag hedendaagse Led-armaturen, algemene architecturale verlichting en accentverlichting. AQForm werkt samen met Poolse designers wat al resulteerde in tal van internationale prijzen.

Delta Light heeft de ambitie om beide merken verder te laten groeien, als twee afzonderlijke businessunits, elk met hun eigen identiteit. Het uiteindelijke doel is om een innoverende verlichtingsgroep te creëren die bestaat uit sterke, individuele en onafhankelijke merken. Zo wil de familie Ameloot de positie op de internationale markt nog verder versterken. Jan Ameloot, CEO van Delta Light NV: “AQForm past perfect  binnen onze strategisch plannen en was een te mooie kans om te laten liggen: een financieel gezond en gerenommeerd bedrijf in Polen en omringende landen, net als Delta Light een familiebedrijf met een passie voor service, technologie en verlichting en finaal ook een bedrijf met internationale ambitie.”

Delta Light werd in 1989 opgericht door Paul Ameloot en wordt nu in de tweede generatie geleid door zijn zonen. 

Een artikel van Karel Cambien

Gerelateerd nieuws

INDONESIE1212

INDONESIE1212

Mededelingen / Gemaakt op maandag 8 oktober 2018

Doe je een rechtstreekse gift voor de noodoproep INDONESIE1212 op het rekeningnummer BE19 0000 0000 1212 van Consortium 12-12 vzw? Dan volgt een fiscaal attest in maart 2019. Op vrijdag 28 september hebben aardbevingen en de daaropvolgende tsunami een ravage aangericht in het noorden van het Indonesische eiland Sulawesi. De lokale overheid spreekt intussen over meer dan 1.400 doden en 2.500 gewonden. In totaal hebben meer dan 1.500.000 slachtoffers nu hulp nodig.

Doe een gift : https://www.1212.be/

LEES MEER
BOPLAN wint Leeuw van de Export

BOPLAN wint Leeuw van de Export

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 21 september 2018

Op de zeventiende editie van de Leeuw van de Export ontvingen BOPLAN (Gevestigd op industriezone Gullegem-Moorsele) en biotechnologiebedrijf Biobest Group (uit Westerlo) de prestigieuze exportprijs uit handen van Vlaams minister-president Geert Bourgeois. Met deze award plaatst Flanders Investment & Trade (FIT) jaarlijks Vlaamse bedrijven met uitzonderlijke exportresultaten voor het voetlicht.

LEES MEER