Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

21/06/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Boplan & Vanhalst
20/09/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Vanmarcke-Foulon
TERUG NAAR OVERZICHT
Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Mededelingen / Gemaakt op maandag 19 maart 2018

AQForm Lighting Solutions is een succesvol en gerenommeerd bedrijf op de Poolse markt met ook een sterke marktpositie in de rest van Oost-Europa. Het bedrijf staat  bekend omwille van zijn modern maar functioneel productassortiment. Bovendien hecht AQForm bijzonder veel waarde aan een betrouwbaar servicebeleid en betaalbare producten. Het bedrijf produceert vandaag hedendaagse Led-armaturen, algemene architecturale verlichting en accentverlichting. AQForm werkt samen met Poolse designers wat al resulteerde in tal van internationale prijzen.

Delta Light heeft de ambitie om beide merken verder te laten groeien, als twee afzonderlijke businessunits, elk met hun eigen identiteit. Het uiteindelijke doel is om een innoverende verlichtingsgroep te creëren die bestaat uit sterke, individuele en onafhankelijke merken. Zo wil de familie Ameloot de positie op de internationale markt nog verder versterken. Jan Ameloot, CEO van Delta Light NV: “AQForm past perfect  binnen onze strategisch plannen en was een te mooie kans om te laten liggen: een financieel gezond en gerenommeerd bedrijf in Polen en omringende landen, net als Delta Light een familiebedrijf met een passie voor service, technologie en verlichting en finaal ook een bedrijf met internationale ambitie.”

Delta Light werd in 1989 opgericht door Paul Ameloot en wordt nu in de tweede generatie geleid door zijn zonen. 

Een artikel van Karel Cambien

Gerelateerd nieuws

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

Mededelingen / Gemaakt op maandag 14 mei 2018

Tussen maandag 11 juni en vrijdag 15 juni 2018 organiseert POM West-Vlaanderen een nieuwe ophaalronde voor het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven.
Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld. U kan uw KGA terug aan een voordelige prijs laten ophalen en u ontvangt een attest.
De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. (Landbouwbedrijven kunnen hun KGA via andere kanalen laten ophalen, en kunnen dus niet deelnemen aan deze ophaalactie.)
Via de website : http://www.pomwvl.be/kga kunt u alle nodige informatie (categorieën/kostprijzen/FAQ’s) en het inschrijvingsformulier terugvinden.
Graag inschrijven voor maandag 4 juni : elke deelnemer krijgt eerst een melding van goede ontvangst en enkele dagen voor de ophaling volgt dan de informatie met oa. de exacte datum.

LEES MEER
Mobiliteitsbevraging Wevelgem

Mobiliteitsbevraging Wevelgem

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 15 maart 2018

De gemeente Wevelgem wil de uitdagingen van deze tijd aanpakken en herwerkt daarom het mobiliteitsplan. Dat doen ze niet alleen, iedereen kan hierover meedenken! Waar mag het voor jou veiliger? Zie jij oplossingen om vlotter op je werk te geraken, makkelijker te parkeren of ruimte voor betere fietsroutes? Denk jij soms na over de manier waarop je je verplaatst? Laat het ons nu weten via de online bevraging : 
mobiliteitsplan.wevelgem.be
Heb je de online bevraging over het verkeer en verplaatsen ingevuld en wil je hierover graag verder praten? Of ga je liever meteen het gesprek aan met de gemeentediensten?
Blokkeer dan alvast donderdag 29 maart in je agenda. Je bent die dag doorlopend welkom tussen 16u00 en 20u30 in de Porseleinhallen in Wevelgem. Je kan er de resultaten van de bevraging ontdekken en meedenken hoe we samen verplaatsingen veiliger en vlotter maken.

LEES MEER