Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

20/09/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Vanmarcke-Foulon
TERUG NAAR OVERZICHT
Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Mededelingen / Gemaakt op maandag 19 maart 2018

AQForm Lighting Solutions is een succesvol en gerenommeerd bedrijf op de Poolse markt met ook een sterke marktpositie in de rest van Oost-Europa. Het bedrijf staat  bekend omwille van zijn modern maar functioneel productassortiment. Bovendien hecht AQForm bijzonder veel waarde aan een betrouwbaar servicebeleid en betaalbare producten. Het bedrijf produceert vandaag hedendaagse Led-armaturen, algemene architecturale verlichting en accentverlichting. AQForm werkt samen met Poolse designers wat al resulteerde in tal van internationale prijzen.

Delta Light heeft de ambitie om beide merken verder te laten groeien, als twee afzonderlijke businessunits, elk met hun eigen identiteit. Het uiteindelijke doel is om een innoverende verlichtingsgroep te creëren die bestaat uit sterke, individuele en onafhankelijke merken. Zo wil de familie Ameloot de positie op de internationale markt nog verder versterken. Jan Ameloot, CEO van Delta Light NV: “AQForm past perfect  binnen onze strategisch plannen en was een te mooie kans om te laten liggen: een financieel gezond en gerenommeerd bedrijf in Polen en omringende landen, net als Delta Light een familiebedrijf met een passie voor service, technologie en verlichting en finaal ook een bedrijf met internationale ambitie.”

Delta Light werd in 1989 opgericht door Paul Ameloot en wordt nu in de tweede generatie geleid door zijn zonen. 

Een artikel van Karel Cambien

Gerelateerd nieuws

Herinrichting Bedrijventerrein Gullegem-Moorsele - deel A

Herinrichting Bedrijventerrein Gullegem-Moorsele - deel A

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 5 juni 2018

Op 26 april is een infovergadering doorgegaan naar aanleiding van de start van de werken in deel A van het bedrijventerrein Gullegem-Moorsele op 6 augustus 2018. De werken omvatten : * de weg- en rioleringswerken in de Muizelstraat, vanaf de Hondschotestraat tot de Drieslaan, inculsief de aanleg van bufferbekkens en de heraanleg van het rondpunt. *de weg- en rioleringswerken in de Drieslaan, vanaf de Muizelstraat tot juist voor het rondpunt Nijverheidslaan. *de weg- en rioleringswerken in de Noordstraat . *de aanleg van een vrachtwagenparkingin de Westlaan (het archeologisch onderzoek werd in maart uitgevoerd). *de wegeniswerken in de Nijverheidslaan, vanaf het rondpunt Oostlaan tot aan het containerpark. De uitvoeringstermijn bedraagt 365 kalenderdagen. 

LEES MEER
Dinsdag 19 juni : Workshop Persluchtlekdetectie

Dinsdag 19 juni : Workshop Persluchtlekdetectie

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 31 mei 2018

Op dinsdag 19 juni kan u deelnemen aan een workshop Persluchtlekdetectie bij Sedac-Mecobel, een actie van onze partner POM West-Vlaanderen.

Tijdens de workshop krijgt u een korte toelichting over het opsporen van persluchtlekken, daarna volgt een demo in het bedrijf zelf. Na deze workshop krijgt u bovendien de kans om het toestel, dat zal worden gebruikt in de praktische sessie, gratis te ontlenen.

Elk bedrijf dat perslucht heeft kan heel veel opsteken van zo’n workshop, maar bovenal krijgt u de kans om heel wat energie te besparen door met het toestel aan de slag te gaan!
Inschrijven doet u via mail naar Guido.DeRoo@pomwvl.be, en dit vóór 14 juni 2018.

LEES MEER