Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

20/09/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Vanmarcke-Foulon
Ondernemersfeest Wevelgem

Ondernemersfeest Wevelgem

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 21 juni 2018

De gemeente nodigt je vriendelijk uit op het netwerkevent voor alle Wevelgemse ondernemers. De gemeente trakteert met spijs en drank.
Je ontmoet collega-ondernemers, het college van burgemeester en schepenen en gemeenteraadsleden.

Praktisch
Donderdag 16 augustus van 18.30 tot 21 uur | Koer Sint-Pauluscollege, Deken Jonckheerestraat 16/1, Wevelgem

Inschrijven kan nog tot 9 juli 2018 via deze link

LEES MEER
Herinrichting Bedrijventerrein Gullegem-Moorsele - deel A

Herinrichting Bedrijventerrein Gullegem-Moorsele - deel A

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 5 juni 2018

Op 26 april is een infovergadering doorgegaan naar aanleiding van de start van de werken in deel A van het bedrijventerrein Gullegem-Moorsele op 6 augustus 2018. De werken omvatten : * de weg- en rioleringswerken in de Muizelstraat, vanaf de Hondschotestraat tot de Drieslaan, inculsief de aanleg van bufferbekkens en de heraanleg van het rondpunt. *de weg- en rioleringswerken in de Drieslaan, vanaf de Muizelstraat tot juist voor het rondpunt Nijverheidslaan. *de weg- en rioleringswerken in de Noordstraat . *de aanleg van een vrachtwagenparkingin de Westlaan (het archeologisch onderzoek werd in maart uitgevoerd). *de wegeniswerken in de Nijverheidslaan, vanaf het rondpunt Oostlaan tot aan het containerpark. De uitvoeringstermijn bedraagt 365 kalenderdagen. 

LEES MEER
21 juni : NOON@GUMO bij Boplan & Vanhalst

21 juni : NOON@GUMO bij Boplan & Vanhalst

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 1 juni 2018

Op de derde donderdag van de maanden mei, juni en september komt een foodtruck zich tijdens de middagpauze vestigen bij een bedrijf op de zone. Uw werknemers kunnen daar tussen 12u en 13u terecht voor een gezonde lunch en een gezellig samen zijn. Op die manier leren zij de andere bedrijven en de andere werknemers op de industriezone kennen.  Op donderdag 21 juni gaat de 2de Noon@GUMO door bij Boplan & Vanhalst. 

Deze keer komt de Gullegemse foodtruck RemorK! Vanuit zijn Foodtrailer – RemorK – serveert Stef u kraakverse en huisbereide Croque Monsieurs. Een mix van verscheidene soorten brood en soms verrassende vullingen. Van de klassieker tot de Croque RemorK. 

LEES MEER
Green Deal : bedrijven en biodiversiteit

Green Deal : bedrijven en biodiversiteit

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 1 juni 2018

Investeren in biodiversiteit op bedrijventerreinen loont. Zowel de biodiversiteit als de bedrijven winnen erbij. De Vlaamse Overheid, Natuurpunt en Corridor ontwikkelen momenteel een Green Deal om bedrijven en organisaties aan te zetten en te ondersteunen om doelgericht te werken aan meer biodiversiteit op hun terreinen.
Door in deze Green Deal te stappen kan je mee verkennen hoe investeringen in biodiversiteit op korte en lange termijn goed zijn voor je bedrijf, de werknemers, de klanten, de relatie met relevante betrokkenen en het imago van het bedrijf.

LEES MEER
Dinsdag 19 juni : Workshop Persluchtlekdetectie

Dinsdag 19 juni : Workshop Persluchtlekdetectie

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 31 mei 2018

Op dinsdag 19 juni kan u deelnemen aan een workshop Persluchtlekdetectie bij Sedac-Mecobel, een actie van onze partner POM West-Vlaanderen.

Tijdens de workshop krijgt u een korte toelichting over het opsporen van persluchtlekken, daarna volgt een demo in het bedrijf zelf. Na deze workshop krijgt u bovendien de kans om het toestel, dat zal worden gebruikt in de praktische sessie, gratis te ontlenen.

Elk bedrijf dat perslucht heeft kan heel veel opsteken van zo’n workshop, maar bovenal krijgt u de kans om heel wat energie te besparen door met het toestel aan de slag te gaan!
Inschrijven doet u via mail naar Guido.DeRoo@pomwvl.be, en dit vóór 14 juni 2018.

LEES MEER
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

Mededelingen / Gemaakt op maandag 14 mei 2018

Tussen maandag 11 juni en vrijdag 15 juni 2018 organiseert POM West-Vlaanderen een nieuwe ophaalronde voor het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven.
Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld. U kan uw KGA terug aan een voordelige prijs laten ophalen en u ontvangt een attest.
De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. (Landbouwbedrijven kunnen hun KGA via andere kanalen laten ophalen, en kunnen dus niet deelnemen aan deze ophaalactie.)
Via de website : http://www.pomwvl.be/kga kunt u alle nodige informatie (categorieën/kostprijzen/FAQ’s) en het inschrijvingsformulier terugvinden.
Graag inschrijven voor maandag 4 juni : elke deelnemer krijgt eerst een melding van goede ontvangst en enkele dagen voor de ophaling volgt dan de informatie met oa. de exacte datum.

LEES MEER