Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

21/06/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Boplan & Vanhalst
20/09/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Vanmarcke-Foulon
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

Mededelingen / Gemaakt op maandag 14 mei 2018

Tussen maandag 11 juni en vrijdag 15 juni 2018 organiseert POM West-Vlaanderen een nieuwe ophaalronde voor het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven.
Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld. U kan uw KGA terug aan een voordelige prijs laten ophalen en u ontvangt een attest.
De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. (Landbouwbedrijven kunnen hun KGA via andere kanalen laten ophalen, en kunnen dus niet deelnemen aan deze ophaalactie.)
Via de website : http://www.pomwvl.be/kga kunt u alle nodige informatie (categorieën/kostprijzen/FAQ’s) en het inschrijvingsformulier terugvinden.
Graag inschrijven voor maandag 4 juni : elke deelnemer krijgt eerst een melding van goede ontvangst en enkele dagen voor de ophaling volgt dan de informatie met oa. de exacte datum.

LEES MEER
GROEPSAANKOOP VOCHTBESTRIJDING - ISOLATIE - DAKREINIGING - ZONNEPANELEN

GROEPSAANKOOP VOCHTBESTRIJDING - ISOLATIE - DAKREINIGING - ZONNEPANELEN

Groepsaankoop / Gemaakt op donderdag 26 april 2018

Wenst u de strijd aan te gaan met vocht in huis? Uw dak of spouwmuur isoleren? Heeft uw dak of gevel nood aan een grondige reiniging? Of overweegt u duurzame zonnepanelen? Dat kan bij Group Protect!

Iedereen die werkzaam is in de industriezone Gullegem-Moorsele en zich vóór 31 mei 2018 inschrijft, krijgt een burenkorting van €100. Dit bovenop de bestaande overheidspremies.


 

LEES MEER
Noon@GUMO

Noon@GUMO

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 19 april 2018

Op de derde donderdag van de maanden mei, juni en september komt een foodtruck zich tijdens de middagpauze vestigen bij een bedrijf op de zone. Uw werknemers kunnen daar tussen 12u en 13u terecht voor een gezonde lunch en een gezellig samen zijn. Op die manier leren zij de andere bedrijven en de andere werknemers op de industriezone kennen. Noteer dus alvast volgende data in uw bedrijfsagenda : 17 mei : @Tibergyn, 21 juni : Boplan & Vanhalst,  20 september : @Vanmarcke-Foulon. 

OP DE EERSTE EDITIE OP DONDERDAG 17 MEI komt de foodtruck PASTA & BASTA. Je kan kiezen tussen een pasta bolognèse, carbonara, zalm en prei of voor de vegetariërs onder jullie pomodoro. 

LEES MEER
Ken je buren bij Group Protect

Ken je buren bij Group Protect

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 27 maart 2018

Hoe goed kent u uw buren in het bedrijvenpark? Bij Group Protect zijn ze alvast benieuwd om u beter te leren kennen.
Zij nodigen u, als zaakvoerder, op dinsdag 24 april om 18u uit om kennis te maken met hun bedrijf en met de diensten die ze leveren. Daarnaast bieden ze u de mogelijkheid om de andere zaakvoerders van het bedrijvenpark te ontmoeten bij een hapje en een drankje.
Het belooft een aangename avond te worden die u toelaat om makkelijk contacten te leggen met de zaakvoerders van de industriezone Gullegem-Moorsele.
U kunt gratis deelnemen, maar inschrijven is wel verplicht vóór 17 april per e-mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

 

LEES MEER
Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Mededelingen / Gemaakt op maandag 19 maart 2018

De Delta Light Groep (92 miljoen euro omzet, 370 medewerkers) onderstreept zijn groeistrategie door Poolse sectorgenoot AQForm over te nemen. De overname moet voor beide bedrijven synergievoordelen creëren. Het West-Vlaamse familiebedrijf Delta Light, fabrikant en wereldleider in hedendaagse architecturale verlichting met hoofdkantoor op ons bedrijvenpark, telt vandaag verschillende merken, partners en dochterondernemingen in ruim 120 landen wereldwijd. Begin 2017 heeft Delta Light al de Led-specialist Integratech overgenomen. Om de internationale groei nog verder uit te breiden, werd nu ook de Poolse sectorgenoot AQForm aan de portfolio toegevoegd, en dit via een Poolse holdingmaatschappij.

LEES MEER
Mobiliteitsbevraging Wevelgem

Mobiliteitsbevraging Wevelgem

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 15 maart 2018

De gemeente Wevelgem wil de uitdagingen van deze tijd aanpakken en herwerkt daarom het mobiliteitsplan. Dat doen ze niet alleen, iedereen kan hierover meedenken! Waar mag het voor jou veiliger? Zie jij oplossingen om vlotter op je werk te geraken, makkelijker te parkeren of ruimte voor betere fietsroutes? Denk jij soms na over de manier waarop je je verplaatst? Laat het ons nu weten via de online bevraging : 
mobiliteitsplan.wevelgem.be
Heb je de online bevraging over het verkeer en verplaatsen ingevuld en wil je hierover graag verder praten? Of ga je liever meteen het gesprek aan met de gemeentediensten?
Blokkeer dan alvast donderdag 29 maart in je agenda. Je bent die dag doorlopend welkom tussen 16u00 en 20u30 in de Porseleinhallen in Wevelgem. Je kan er de resultaten van de bevraging ontdekken en meedenken hoe we samen verplaatsingen veiliger en vlotter maken.

LEES MEER