Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

20/09/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Vanmarcke-Foulon
TERUG NAAR OVERZICHT
Ken je buren bij Group Protect

Ken je buren bij Group Protect

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 27 maart 2018

Praktisch:

- Dinsdag 24 april om 18u

- Group Protect, Muizelstraat 10

- U kunt gratis deelnemen, maar inschrijven is wel verplicht vóór 17 april per e-mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

Gerelateerd nieuws

Opleiding brandbestrijding op dinsdag 17 april van 9u tot 12u

Opleiding brandbestrijding op dinsdag 17 april van 9u tot 12u

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 15 maart 2018

Dagelijks worden we geconfronteerd met branden. Soms enkel met kleine materiële schade, maar vaak ook met desastreuze materiële gevolgen en enorm menselijk leed. Preventie en een goed georganiseerde brandbestrijding zijn dus fundamenteel.
Een nieuw KB bepaalt dat werknemers een opleiding dienen te krijgen zodat zij gepast kunnen reageren op brand of rook door het gebruik van de eerste interventiemiddelen, dat zij op gepaste manier waarschuwen en dat zij de waarschuwings- en alarmsignalen begrijpen. Daarom biedt de bedrijventerreinvereniging op regelmatige basis opleidingen aan op het bedrijvenpark zelf. Een multi funtionele Fire Training Unit komt naar ons bedrijvenpark, zo kan opleiding gegeven worden voor alle blusmiddelen en voor de werknemers van alle bedrijven op ons bedrijvenpark. 

LEES MEER
SAMEN STERK MET HERNIEUWBARE ENERGIE - Infosessie 27 maart om 18u

SAMEN STERK MET HERNIEUWBARE ENERGIE - Infosessie 27 maart om 18u

Activiteiten / Gemaakt op woensdag 7 februari 2018

Intercommunale Leiedal deed een aantal studies naar de voordelen van hernieuwbare energie voor bedrijven.  In deze infosessie worden deze samen met een uitgebreid overzicht van de vele financieringsmogelijkheden toegelicht. Verder wordt ingegaanop het wetgevende kader dat vandaag en in de (nabije) toekomst van toepassing zal zijn. 
Ontdek hoe je met BISEPS aan een gespierd groen imago kunt bouwen. Verken met ons de mogelijkheden om vandaag gezamenlijk te investeren in hernieuwbare energie en morgen minder te betalen. Tijdens het event kun je meteen duurzame contacten leggen met experts en collega-deelnemers.

LEES MEER