Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

06/11/2018 12u00 tot 14u00 Opleiding reanimatie en gebruik van een AED-toestel
08/11/2018 12u15 tot 13u45 Benchmarkingsessie over kantoormaterialen
TERUG NAAR OVERZICHT
Ken je buren bij Group Protect

Ken je buren bij Group Protect

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 27 maart 2018

Praktisch:

- Dinsdag 24 april om 18u

- Group Protect, Muizelstraat 10

- U kunt gratis deelnemen, maar inschrijven is wel verplicht vóór 17 april per e-mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

Gerelateerd nieuws

Benchmarkingsessie kantoormaterialen

Benchmarkingsessie kantoormaterialen

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 2 oktober 2018

Op donderdag 8 november van 12u15 tot 13u30 organiseren we een benchmarkingsessie over kantoormaterialen. De aankoop van printers, papier en inktcassettes betekent een grote, maar noodzakelijke, kost voor veel bedrijven. Op deze benchmarkingsessie komt u te weten hoe andere bedrijven in de industriezone dit aanpakken en hoe groot hun kost is. Zo kan u achterhalen of uw manier van werken eventueel nog kan verbeterd worden. Tevens gaan we bij deze infosessie na, of een groepsaankoop op dit gebied interessant kan zijn.

Als u wil deelnemen aan deze sessie bent u verplicht onderstaande vragen te beantwoorden en ten minste 1 week (tegen 31 oktober) voor de sessie door te mailen.

LEES MEER
Bedrijven nemen massaal deel aan RUN FOR FUN op zaterdag 22 september

Bedrijven nemen massaal deel aan RUN FOR FUN op zaterdag 22 september

Activiteiten / Gemaakt op vrijdag 24 augustus 2018

“Moorsele Onderneemt” organiseert op kermiszaterdag 22 september een “Obstacle Run For Fun”, waarbij verschillende loopteams gevormd worden die vertegenwoordigd worden door een bedrijf. Het is een aflossingsloop (15 rondes van +/- 2,5 km) waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen. Er is tevens een supportersdorp met leuke ambiance, relaxzone, drankgelegenheid,… waar je ook makkelijk de run, tijden en ranking kan opvolgen. Heel graag willen de bedrijven met vestiging op onze zone aanmoedigen om deel te nemen aan de deze run.  Praktische info:  inschrijfkost : € 100/team. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een sponsorpakket te nemen wat afhankelijk van het gekozen pakket zorgt voor meer visibiliteit en tal van extra voordelen. Inschrijven kan in principe tot en met 5 september 2018.

Meer info en inschrijven via de website www.run-for-fun.be 

 

LEES MEER