Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

21/06/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Boplan & Vanhalst
20/09/2018 12u00 tot 13u00 NOON@GUMO bij Vanmarcke-Foulon
TERUG NAAR OVERZICHT
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

Mededelingen / Gemaakt op maandag 14 mei 2018

http://www.pomwvl.be/kgahttp://www.pomwvl.be/kga

Gerelateerd nieuws

Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Delta Light laat zijn licht schijnen op Polen

Mededelingen / Gemaakt op maandag 19 maart 2018

De Delta Light Groep (92 miljoen euro omzet, 370 medewerkers) onderstreept zijn groeistrategie door Poolse sectorgenoot AQForm over te nemen. De overname moet voor beide bedrijven synergievoordelen creĆ«ren. Het West-Vlaamse familiebedrijf Delta Light, fabrikant en wereldleider in hedendaagse architecturale verlichting met hoofdkantoor op ons bedrijvenpark, telt vandaag verschillende merken, partners en dochterondernemingen in ruim 120 landen wereldwijd. Begin 2017 heeft Delta Light al de Led-specialist Integratech overgenomen. Om de internationale groei nog verder uit te breiden, werd nu ook de Poolse sectorgenoot AQForm aan de portfolio toegevoegd, en dit via een Poolse holdingmaatschappij.

LEES MEER
Mobiliteitsbevraging Wevelgem

Mobiliteitsbevraging Wevelgem

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 15 maart 2018

De gemeente Wevelgem wil de uitdagingen van deze tijd aanpakken en herwerkt daarom het mobiliteitsplan. Dat doen ze niet alleen, iedereen kan hierover meedenken! Waar mag het voor jou veiliger? Zie jij oplossingen om vlotter op je werk te geraken, makkelijker te parkeren of ruimte voor betere fietsroutes? Denk jij soms na over de manier waarop je je verplaatst? Laat het ons nu weten via de online bevraging : 
mobiliteitsplan.wevelgem.be
Heb je de online bevraging over het verkeer en verplaatsen ingevuld en wil je hierover graag verder praten? Of ga je liever meteen het gesprek aan met de gemeentediensten?
Blokkeer dan alvast donderdag 29 maart in je agenda. Je bent die dag doorlopend welkom tussen 16u00 en 20u30 in de Porseleinhallen in Wevelgem. Je kan er de resultaten van de bevraging ontdekken en meedenken hoe we samen verplaatsingen veiliger en vlotter maken.

LEES MEER