Eurofiber
G&V
Axxi

AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Herinrichting Bedrijventerrein Gullegem-Moorsele - deel A

Herinrichting Bedrijventerrein Gullegem-Moorsele - deel A

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 5 juni 2018

De werken werden gegund aan THV Cnockaert-Van Huele, Langemarksesteenweg te Komen. 

Vooraf worden nog een aantal nutsleidingen verplaatst op het kruispunt Hondschotestraat/Muizelstraat.  Deze werken worden uitgevoerd door middel van een gestuurde boring en zullen enkel plaatselijk verkeershinder veroorzaken.  Er zijn geen omleidingen.

De presentatie van de infovergadering en alle info in verband met de werken kan je consulteren op www.wevelgem.be/gullegem-moorsele

Zoals eerder meegedeeld moeten alle bedrijven hun afval- en regenwater afkoppelen.  Deze werken dienen door de bedrijven gerealiseerd te zijn voor uitvoering van de rioleringswerken in de straat.

Voor alle vragen rond deze werken kan je terecht op het centraal emailadres gm@wevelgem.be.

Gerelateerd nieuws

BOPLAN wint Leeuw van de Export

BOPLAN wint Leeuw van de Export

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 21 september 2018

Op de zeventiende editie van de Leeuw van de Export ontvingen BOPLAN (Gevestigd op industriezone Gullegem-Moorsele) en biotechnologiebedrijf Biobest Group (uit Westerlo) de prestigieuze exportprijs uit handen van Vlaams minister-president Geert Bourgeois. Met deze award plaatst Flanders Investment & Trade (FIT) jaarlijks Vlaamse bedrijven met uitzonderlijke exportresultaten voor het voetlicht.

LEES MEER
Dinsdag 19 juni : Workshop Persluchtlekdetectie

Dinsdag 19 juni : Workshop Persluchtlekdetectie

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 31 mei 2018

Op dinsdag 19 juni kan u deelnemen aan een workshop Persluchtlekdetectie bij Sedac-Mecobel, een actie van onze partner POM West-Vlaanderen.

Tijdens de workshop krijgt u een korte toelichting over het opsporen van persluchtlekken, daarna volgt een demo in het bedrijf zelf. Na deze workshop krijgt u bovendien de kans om het toestel, dat zal worden gebruikt in de praktische sessie, gratis te ontlenen.

Elk bedrijf dat perslucht heeft kan heel veel opsteken van zo’n workshop, maar bovenal krijgt u de kans om heel wat energie te besparen door met het toestel aan de slag te gaan!
Inschrijven doet u via mail naar Guido.DeRoo@pomwvl.be, en dit vóór 14 juni 2018.

LEES MEER